måndag 30 mars 2009

Bildligt talat

Hittade till Mimos blogg och hennes Bildligt talat som ersätter Pumans dotters Ordlösa. Kul att det lever kvar - blev lite ledsen att Pumita slutat, gillade hennes upplägg av Ordlösa bilder.

Nog pratat....Här är min bild:

7 kommentarer:

Pumita sa...

Jag har första tjing på den röda! ;)

Tack så mycket för dina snälla ord! Jo, det är så att jag behöver ägna mer tid åt det som sker utanför bloggvärlden (att hålla i en fotokedja tar tid, iaf om man vill göra det på mitt sätt, dvs. kommentera hos alla osv.) och därför valde jag att lägga ner Utan Ord - samtidigt som jag själv också tyckte att det var jättetrist.

Men nu har jag fått en efterträdare och det är jättekul! Konceptet är det samma så det är ingen större skillnad. Vi kom överens med Mimo att ett namnbyte var på sin plats för att slippa "allmän förvirring". :) Min blogg kommer förstås att finnas kvar och jag deltar i Bildligt talat när jag har tid och möjlighet. Kul att du också hänger med!

Ninni sa...

Skulle kunna vara utanför en skola här i Belo Horizonte, en av världens mest motorcykeltäta städer.Fast det här är kanske modernare vespor;) Jag är urdålig på såna fordon...

Mimo sa...

Klubblokal för snäll motorburen ungdom, raka motsastsen till Hells Angels? ;)

strömmas sida sa...

Hej och tack för påhälsningen hos mig.
Välkommen igen.

Vilken vårkänsla med så många mopeder uppställda. Här får vi nog vänta ett tag till innan man ser det.

Kul att du också la märke till leksaken vid elden. Det var nästan det första jag tänkte på när jag såg den så ensam och kvarglömd *ler*.

Hälsningar
strömma

Photos by Storm sa...

Här ser det ut som alla vespaägare har bråttom hem. De står startklara/Lis

Mia sa...

Uthyrning av vespor? Eller vad nu sådana här fordon kallas!? Ordning och reda i alla fall, snyggt uppradade på led...

annette sa...

Sliten byggnad men väldigt moderna moppar i mängder, tyder på en skola av ngt slag, skulle gärna låna en av dom och dra iväg på;)

annette